Selecteer een pagina

Voorbereiding middels e-learning

Adaptief, efficiënt & beeldend

Nieuwe technologie brengt nieuwe mogelijkheden. Met behulp van e-learning wordt het leertraject efficiënter en plezieriger. De combinatie van het adaptieve leersysteem en de interactieve animaties zorgen voor het hoogste rendement.

De e-learning van ExpertCollege zijn vraaggestuurd; dat wil zeggen dat de module wordt doorlopen aan de hand van vragen. Het bestuderen van grote stukken tekst is hierdoor overbodig geworden.

Het adaptieve systeem houdt bij welke onderdelen al goed beheerst worden en waar (nu nog) de hiaten zitten. Op basis hiervan wordt het aantal en het soort vragen volledig aangepast op het individuele kennisniveau. Onderwerpen die de cursist al goed beheerst hoeven hierdoor niet onnodig herhaald te worden. Onderwerpen die de cursist nog niet onder de knie heeft, worden extra getraind. Dit systeem houdt zelfs rekening met de mate waarin een cursist de lesstof neigt te vergeten, zodat wanneer nodig de stof wordt herhaald.

De aantrekkelijke vormgeving, state-of-art animaties en simulaties creëren een beeldende en stimulerende leeromgeving.

Middels deze e-learning wordt de leerstof snel eigen gemaakt, waar en wanneer het u uitkomt!

Praktijkdag(en)

Simulatietraining in een veilige leeromgeving

Na het afronden van de voorbereiding, hebben alle cursisten bij aanvang van de praktijkcursus hetzelfde hoge kennisniveau bereikt. Hierdoor is er tijdens de praktijkcursus meer ruimte voor uitdagende en verdiepende materie en interessante scenario’s.

De kracht van herhaling en veel zelf doen, wordt gecombineerd in de ‘drill-methode’.

Met ‘drillen’ wordt bedoeld dat het protocol (afhankelijk van welke cursus gevolgd wordt), zoveel mogelijk herhaald en zelf uitgevoerd wordt. Tijdens de ‘drill’ wordt het protocol getraind en eigen gemaakt, zonder dat er afwijkingen zijn bij de patiënt.

Wanneer het protocol feilloos in het geheugen zit, wordt een verscheidenheid aan scenario’s getraind. In deze hands-on-training heeft de patiënt dus wél een aandoening en moet de cursist de diagnose stellen en een behandeling inzetten.

De drill en scenario’s worden afgewisseld door korte, praktijkgerichte praatjes.

ExpertCollege heeft jarenlang succesvol ervaring in het geven van cursussen op de blended learning-methode. De cursussen worden gegeven door ervaren, enthousiaste docenten in een veilige leeromgeving en goede sfeer.

Blended learning is dus de ideale leermethode voor het bereiken van een hoog kennisniveau én nuttige praktijkervaring.

X