Selecteer een pagina

Sederen en reanimeren
ExpertCollege biedt een gecombineerde scholing Sedatie en Advanced Life Support aan. Het aanbod omvat het voorbereidende studiemateriaal bestaande uit twee interactieve e-learningmodulen en een praktijktraining ALS van 4 uur. De theorie wordt geheel via de e-learning bestudeerd. Door het efficiënte systeem is verdere theoriebespreking overbodig en kan het praktijkgedeelte in 4 uur worden doorlopen.

Voorbereidend studiemateriaal:
• e-Xpert: Advanced Life Support
Studieduur: 4-6 uur voor verpleegkundigen | 3-4 uur voor artsen
• e-Xpert: Sedatie en Anxiolyse buiten de OK
Studieduur: 2-3 uur voor verpleegkundigen | 1-2 uur voor artsen

Doelgroep
De Sederen en reanimeren cursus is bedoeld voor alle artsen die sedatie en anxiolyse toepassen buiten de OK, waaronder MDL-artsen, longartsen, abortusartsen, tandartsen en SEH-artsen. Staat uw specialisme er niet tussen, maar heeft u wel interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Programma van de praktijkdag (dagdeel van 4 uur)

Final Program

Er wordt getraind in groepen van minimaal 4 en maximaal 5 cursisten. Iedere groep heeft één instructeur. Hierdoor zijn onze praktijktrainingen persoonlijk en zeer efficiënt. De handelingen worden kritisch, maar in een prettige en veilige leeromgeving geëvalueerd.

Bewijs van deelname
U ontvangt na het afronden van de e-learning een certificaat. Na het bijwonen van de praktijktraining ontvang u een bewijs van deelname.

De locatie
De praktijktraining kunt u zowel in ons simulatiecentrum in Amstelveen als bij u op locatie volgen. Eventueel kunnen de lessen ook van 17.00 uur – 21.00 uur gegeven worden. Indien de praktijktraining bij u op locatie plaatsvindt, hebben we één groepsruimte met scherm en pc nodig en 1 praktijkruimte met bed per groep. De verdere benodigdheden worden verzorgd door ExpertCollege.

De kosten
De prijs voor de combinatiecursus bedraagt €395,- exclusief btw per persoon. Indien de praktijktraining bij u op locatie plaatsvindt worden er reiskosten in rekening gebracht. Deze bedragen €100,- exclusief btw per instructeur buiten de Randstad en €75,- exclusief btw per instructeur binnen de Randstad. Bij groepen vanaf 12 deelnemers brengen we geen reiskosten in rekening.

Kennismaken?
Bent u opleider en wilt u meer informatie over de cursus? We komen graag een keer bij u langs voor een presentatie. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in Amstelveen, waar u eventueel als auditor de gehele cursus kunt bijwonen.

X